andtheylivedhappily.blogg.se

Pajas

Kategori: Personligt

Det blev en sväng till pulkabacken igår med. Samuel orkade inte gå hela vägen,så han fick åka i pulkan en bit. Men oftast ville han dra pulkan själv. Igår var det i alla fall lite mer aktivitet i backen,dvs fler barn som var där och åkte,i förrgår var vi ju alldeles ensamma.
Vi åkte ner,klättrade upp. Samuel var pajas och låtsades att han inte orkade klättra upp,ramlade omkull med flit flera ggr. Vi hade det riktigt mysigt,innan det var dags att knalla hemåt.
På vägen hem mötte vi en katt,som följde efter oss en bra bit. När katten sedan till sist försvinner,antagligen hem,så säger Samuel: "Mamma,du ska söpa en kisse till Same".
Jag vet att han gärna skulle vilja ha en,men alltså,nej tack. Får rysningar bara jag tänker på doften från kattlådan,och allt hår som kommer att fastna i soffan,i sängen osv
Nej,tyvärr,det går inte.

När vi kom hem stekte jag potatis och kassler,och,tro det eller ej,men Samuel åt en och en halv kassler skiva och en hel del potatis. Kul!!
Dagisfröken Monica gav mig en glad nyhet igår,Samuel har börjat äta väldigt bra med mat på dagis också! SÅ roligt att höra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: