andtheylivedhappily.blogg.se

Gott Nytt

Kategori: Personligt

Jaha,Gott Nytt År då!
Vi är hos Samuels farmor och farfar, vi har ätit middag här, och snart ska vi ut och skjuta upp en raket eller två, innan det är dags att åka hem och lägga lillskrutten!

Merry merry

Kategori: Personligt

Samuels julklapp från morfar. Vilken tur att han fick två! Då kan vi race:a!

Gott och blandat

Kategori: Personligt

Tvättdag idag,och så blev det en liten sväng till Länna,och till McD. Samuel ville ha pommes och milkshake sade han.

Under eftermiddagen kom pappa/morfar på besök,åt middag med oss och lämnade en julklapp till Samuel. Jag fick också en,ett litet kuvert! :) Jätteglad för det.
I alla fall,Samuel fick två radiostyrda bilar,inte vilka bilar som helst,utan Blixten McQueen och Bärgarn. Han var supernöjd,men fattade inte riktigt grejen med fjärrkontrollerna,han ville köra utan.
Perfekt julklapp! Något som är roligt nu,och som kommer att bli roligare med tiden!

Nu har pappa/morfar åkt hem och vi ska börja "göra kväll".
Har ju några IKEAkassar med tvätt att vika också. Jippi!

Trött liten

Kategori: Personligt

Liten uppdatering.
Samuel var glad när han vaknade idag efter sin vila på 1 timme och 45 min. Så härligt!
Sedan var han faktiskt "snäll" resten av dagen,minimalt med gnäll,protesterade dock lite när vi skulle in på affären,men efter att vi ätit,så var vi ute en stund och plaskade i vattenpölar,det gillades verkligen!

Senare duschade vi och hade lite myskväll. Såg Cars2. Han bökar runt lite och lägger sig till sist på mig,på sidan med nosen inåt soffan,kort där efter har han somnat!
Jag var då inte speciellt poppis när jag kort därefter väckte honom för att byta blöjan,samt bära in honom till sängen. Vi kramades sedan en stund,innan han tillslut somnade om.
Ska strax göra honom sällskap,stora gäspningar nu.

Fynd & minimonster

Kategori: Personligt

Alltså,idag har det inte varit roligt att umgås med Samuel alls.
Det började inatt,han var vaken i drygt två timmar,från typ kl 02,och sedan till kanske 04-04:30 någonstans.
Sedan har han varit ett riktigt litet monster hela dagen.
Han har skrikit,grinat,slagits och sparkats,varför? Ja,säg det den som vet!
Har frågat om han har ont någonstans,men då har han bara skrikit ännu mer.
Jag börjar så smått misstänka att det är en kombination av för lite sömn+tandsprickning (de sista tänderna längst in i munnen). Har absolut ingen annan aning om vad det kan vara annars.. 
Helt hopplös har han varit! SÅ frustrerande!

Just nu sover han dock,somnade kl 14,och jag hoppas att han sover ett bra tag,så att han är lite snällare ikväll.
Det är bara att försöka hålla huvudet kallt,och att lämna rummet om det blir för mycket,dvs när tålamodet är nära på att brista.
Jag har hört att trotset blir värre vid 3-års åldern? Håhå jaja. Hur ska det gå?
Bit ihop nu!

I alla fall, kände att vi behövde lite frisk luft.
Samuel har tjatat om att få gå till ''Åsas'' i flera dagar,det är en Second Hand här i Nynäs,där finns MASSOR med leksaker.
Hoppades på att göra honom lite gladare,så vi tog en sväng dit.
Ja,nog blev han glad alltid.
Mindre glad när vi skulle gå, givetvis, men där kan vi ju inte stanna hela dagen.

Sedan tog vi en sväng till Pernillas Second Hand, där det finns Dam- och barnkläder.
Mindre poppis vill jag lova!
Men när han upptäckte att han kunde gömma sig bakom alla kläder, så gick det lite bättre.
Gjorde några riktiga kap idag!

Hittade en svart parkas från H&M till Samuel i strl 104 (sjukt svårt att få tag i en sådan svart?!),perfekt till nästa höst/vinter.
Den kostade ynka 50:- och var så gott som ny!
Hittade ett par svarta stövlar till mig själv (de jag har nu läcker det in i?),för ca 40 kr,samt ett par helt nya jeans från Gina Tricot för en femtiolapp och en grå stickad cardigan från JC för ca 40 kr,även den i nyskick. Som hittat!

Sedan var det dags att gå hem för att äta lunch, och jo, han åt faktiskt upp i princip allt han hade på tallriken! Kors i taket, men han var inte glad över att få sitta i vagnen på hemvägen vill jag lova!

I eftermiddag måste vi gå till Willys för att handla lite, vi får väl se hur det går!

 

 

 

 

 

New Year

Kategori: Personligt

Det var en glad Samuel som vaknade imorse! Så härligt! Fick dock springa ut till köket och hämta vatten,då han fick en liten hostattack.

På jobbet nu,men vart är kunderna idag? Inte vaknat ännu kanske?
Ja,försökte mig på en liten nyårsbild,dock inte helt nöjd..

 

Playtime

Kategori: Personligt

Idag fick Samuel vara ute en kort stund. Det var skönt med frisk luft,han uppskattade det verkligen,han hade väldigt bråttom ut! Febern är väck,och mitt älskade lilla charmtroll är tillbaka! Han är SÅ väldigt välkommen!
Samuel fick bestämma vad vi skulle göra,han ville åka buss till leksaksaffären,sagt och gjort. Där fick han sedan välja något,det blev tre saker,först hittade han en Carsbok,sedan en stor "fotboll" som studsar,sedan en Hot Weels monstertruck! Gissa om han var lycklig! Ville hem och leka. Monstertrucken fick följa med ner i badet,för bada skulle han absolut göra. Nya Bamsebalsamet jag köpte idag var också bra,luktar godis och gjorde håret mjukt och lent.
Sedan har vi busat lite,gömt oss för monster. Nu sover han sött,äntligen lite ordning och reda,blir så lycklig av att se honom pigg och glad! Lite snorig än,men annars är han i princip som vanligt igen. <3

OK natt

Kategori: Personligt

Samuel drömde något otäckt igår,viskade först "Jäjp". Sedan lite högre;"Jäjp mej","Ja kommej inte upp","Jäjp mej,ja e häj neje ju". Stackars liten. Drömde han att han ramlat ner någon stans? Sedan somnade han om ganska snabbt,för att sedan vakna ca 1,5 timme senare,då var kl 23. Då ville han ha en flaska saft,svepte,sedan ville han ha en flaska vatten. Därefter bytte vi en kissblöja,sedan låg vi och pratade till säkert kl tolv. Han ville kramas och pussas. När han sedan till slut somnade om,vaknade han inte för ens kl 08 på morgonen,och var faktiskt ganska glad! Så härligt!

Själv är jag nu förkyld,vaknade upp med kliande näsa,mindre kul.
Ska se om jag hinner spana lite rea på stan efter jobbet!

Fantastiskt

Kategori: Personligt

Äntligen!! Nu börjar jag känna igen min son! Han har hoppat lite i sängen och åt en halv Taco till middag! Dvs ett halvt tortillabröd med köttfärs,ost och gräddfil i! Strålande!
DET här är lycka! <3

The show must..

Kategori: Personligt

Fy vilket väder! Snorhalt på vissa ställen. Begav mig till affären för att inhandla lite mat och annat. Skönt med lite frisk luft också,efter att ha varit instängd i ett par dagar. Samuel har knappt ätit något idag heller. Han vill bara dricka. Det enda han ville äta idag,var Pringles,så då fick han några. Lunch,nej,kanske två,tre skedar mat,två skedar Risifrutti,det är allt. Febern är kvar,turligt nog inte så mycket hosta,natten var godkänd,även om han vaknade till ett par gånger. Vi kämpar på!

Sjukstuga

Kategori: Personligt

Det blev en låååång natt,och en låååång dag. Samuel var vaken till och från,hela natten pga sin otäcka hosta. På förmiddagen var han ändå OK,orkade leka en aning. Sedan vilade han 1 timme och 45 minuter på dagen,halvsittandes i vagnen. Det behövde han! Febern har varit hög hela dagen,och efter vilan han han varit extra mammig,har burit runt på honom i stort sett hela eftermiddagen,han har inte orkat leka,eller velat gå själv. Vi har tittat på film,Skönheten och Odjuret,efter att filmen var slut så frågade jag honom om han tyckte att det var bra,fick till svar: "Same tyckej de va en bja fijm". Alltså nöjd. Någon mat blev det inte idag heller,några skedar Laxgryta till lunch,helt ok dock. Men mycket saft och bubbelvatten! Han ville absolut duscha med mig ikväll,och han sade att det var jätteskönt,kanske lite feberfrossa?! Efter att pyjamasen var på,satte vi oss i soffan igen,varpå han somnar på mig. En timme senare lägger jag honom i sängen,och här ligger vi nu. Jag tycker så synd om honom,även om han hostar mycket mindre nu,så säger han "aj",lite ynkligt varje gång. Febern är nog värst,brännhet är han. Tycker så synd om honom,men har pratat med honom om vad vi ska göra när han blir frisk. Att vi ska gå ut i snön och leka,då har han sett nöjd ut och sagt "mmm".
Älskade lilla skatt.

Förbenat

Kategori: Personligt

Det blev en annorlunda Julafton. Samuel har hög feber och har hostat konstant. Ingen vila blev det heller,det var nog för rörigt här,svårt att riktigt komma ro. Han somnade sedan kl
18:30,ungefär,för att sedan vakna var 10:e minut,fram till halv åtta,kvart i åtta,då pga hostan som aldrig vill ge med sig. Riktigt jobbigt är det,han är så trött,och så förtvivlad.. Nu sitter han,halvligger här hos mig i soffan,hostar och hostar. Jäklans skit,att han aldrig får vara helt frisk!

GOD JUL

Kategori: Personligt

God Jul! Samuel är fortfarande lite febrig och hostar en hel del,men jag fick i alla fall knäppa några snabba kort på honom imorse!

Sista klappen

Kategori: Personligt

Hyfsat med kunder idag på jobbet,men ändå så pass att jag kunde smita tidigare!

Fick med mig ett till kuddfodral hem idag,köpte innerkuddar på vägen hem,blir riktigt tjusigt.

Handlade en sista julklapp till lillkillen också. Bäst vi städar undan lite leksaker ikväll,annars kommer det att bli översvämning imorgon!

En Lördag

Kategori: Personligt

Samuel har nyss kommit upp från ett varmt och mysigt bad.
Nu har vi Lördagsmys. Snask,Pringles,Toy Story och bubbelvatten. Ja,Samuel dricker ju läsk istället,dvs bubbelvatten med en skvätt saft i. "Riktig" läsk är BIG no no.

Nu ska jag återgå till vår myskväll. <3

Julstök

Kategori: Personligt

Lite lagom trött just nu. Skönt att vara hemma. Jobbade 10-15 idag,sedan hem. Möttes av en gnällig liten kille,som troligtvis börjar bli sjuk igen.
Det får nog bli lite hostmedicin till kvällen. Dålig i magen är han också,stackars liten.

En hel del kunder idag på jobbet,så vi hade att göra!
Kul! Många paket blev det att slå in!
Lite julstämning så där.

Imorgon blir det en sväng ner på stan,skall se om jag kan hitta en julstrumpa till Samuel.
Hade ju själv det då jag var liten,skulle vara kul att ha det som tradition även nu,när jag själv har barn!

Tänkte också inhandla lite bakgrejor,ska försöka baka saffransbullar,sådana med mandelmassa i och med pärlsocker på!
Så kanske vi har något gott till kaffet på Julaftonen.

Vi var ute en liten kortis i snön nu innan maten med,Samuel älskar snö. Han vill mest klättra i alla snöhögar och skvätta snö på mig.
Blev ingen längre sväng,med tanke på förkylningen,men det var inget gnäll ute,så det var riktigt skönt.

Snabbtripp

Kategori: Personligt

Ja se det snöar....

På väg hem från en snabbsväng i Farsta C.
Hå hå ja ja,vad mycket människor,som Samuel skulle säga.
Poppar lite Raubtier i lurarna,man får ju passa på!

Fick i uppdrag att shoppa strumpor åt Helena på MQ,hon kan få dem i julklapp,jag har ju trots allt fått julklapp av henne. Men vad vet jag inte,vet bara att det är något fint från jobbet!

Givetvis hittade jag lite nytt till Samuel med,H&M.
Två tröjor med dödskallar,strumpor med Carstryck samt ett par stickade vantar med fleece i.
Skulle själv behöva ett par nya vantar,upptäckte igår att det är hål i mina! Typiskt.
Så,snälla tomten?

Morgonstund..

Kategori: Personligt

Aaahh! Att vakna med mensvärk,det är ingen bra start på dagen. Roligare kunde man ha det.
Samuels sista dag på dagis innan jullov. Undrar just om han förstår att han ska få hänga med mamma,och pappa 24/7,i typ 2 veckor nu?! 😉
Eller,jag kommer ju att jobba några av dessa dagar,hoppar in lite vid behov!

Mmm,kaffe. Satt fint!
Btw,hittade en annons igår i tvättis,någon gammal dam som vill sälja sin symaskin. 200 kr,vill hon ha för den, och jag som är på jakt och allt! Kanske måste ringa på den?!

<3

Kategori: Personligt

Idag på jobbet fick vi lite nytt,och lite påfyllning från LotsLiving och OnInteriör!

De lila hjärtmuggarna får GÄRNA flytta in hemma hos mig!
Även den vita ljuslyktan med stjärnor.
Underbar!!

Lycka är

Kategori: Personligt

Imorse hade jag noll gnäll hemma! Åh så skönt! Kan dock bero på att jag var nere på Svens igår och köpte en present till "lucka" 20,(fattades några).
Han har önskat sig lastbilen Mack,från filmen Cars,så när vi öppnat den presenten var lyckan total!
Det var inte lätt att få med sig honom till dagis,han skulle absolut stanna hemma och leka med Mack,sade han.
Till slut så!

Full koncentration vid frukostbordet!

Mynte

Kategori: Personligt

Det gick bra att lämna Samuel på dagis idag,men jag fick dessvärre gå utan både puss och kram. De var kanske slut? Idag ska de ha Julfest på dagis,med tomte som kommer! Får se om Samuel kommer att berätta något om detta för mig idag jag kommer för att hämta honom!

På jobbet har vi i alla fall fått lite mer påfyllning av tex ljuslyktor,vinboxar. Nytt är att vi fått hem "Marmeladburkar" i 3 olika storlekar,från Ib Laursen.

Update

Kategori: Personligt

Igår såg jag en film,som heter Stake Land,bara själva titeln gjorde ju att en liten varningsflagga dök upp i huvudet,men ok,den hade fått hyfsat betyg,ger den en chans. Tittade lite på trailern,såg OK ut,men,come on,kan ni inte göra bättre film eller?
Dålig handling,dåligt slut,och vampyrer som såg riktigt B ut!

Idag fick vi en liten leverans från Strömshaga,till jobbet. Den innehåll mestadels vinboxar,vita,samt i zink. Personligen tycker jag bäst om den vita!
Finns i webbutiken!
http://www.asaocharstiderna.se">http://www.asaocharstiderna.se">www.asaocharstiderna.se

Nähej,undrar om man ska våga sig på en film ikväll igen. Samuel sover sött sedan en halvtimme tillbaka,ungefär.
Snart är det Julafton,mysigt,men ska bli skönt att få det överstökat. Tråkigt va? Men det blir så himla stressigt kring julen,julklappar hit,julklappar dit.
Snart får man pusta ut igen,och hoppas på att alla blir nöjda och glada.
Jag önskar mig i alla fall en mindre trotsig Samuel,i julklapp! ;)

Hundvakt

Kategori: Personligt

Idag är Samuel och jag hundvakt. Vi gick och hämtade hundarna i förmiddags,självklart ville Samuel hålla i kopplet,så promenaden hem tog nästan en timme. Vi köpte en pipleksak som ser ut som en säl,samt några tuggisar. Sälen ville Samuel dock inte ge bort! :)

När det var dags för vila så lade sig hundarna framför vagnen,som för att vakta. Gulligt!

Mysigt

Kategori:

Mysigt julbord. Samuel ville bara åt snasket! Samuel och farfar sitter i varsin jättestol!!

Nu är vi hemma igen,rätt skönt.

On the road

Kategori:

Igår såg vi Up,till Fredagsmyset.

Nu är vi på väg till julbordet på Häringe Slott.
Samuel var riktigt ilsken när jag väckte honom från vilan.
Men nu är vi i alla fall på väg. Hoppas på en massa smaskigt julgodis!

Nu är det Fredagsmys

Kategori:

Ledig idag,men har så mycket att göra här hemma så att jag bestämde att Samuel får vara och leka lite på dagis idag. När jag hämtat honom skall vi gå direkt till ICA,utan att passera gå,och köpa Fredagsmys (plockgodis).

Har varit nere i källaren och röjt lite. Hittade en gammal dagbok,och ett häfte som jag skrivit texter i. Kul läsning.

Försöker sälja av lite leksaker på köp-byt-säljsidan på Facebook. Idag blev vi i alla fall av med BRIOspisen. Tack för det!

Tog en paus nu,passar på att dricka en kopp kaffe i lugn och ro.
Snart ska jag ta ett varv med dammsugare,mopp och dammtrasa!

Gripsholm

Kategori:

I lådorna fanns kuddfodral,överkast,kökshanddukar och fler vita plädar från Gripsholm!

Paket

Kategori:

Vad döljer sig i dessa kartonger?

Lucia

Kategori:

Igår när jag hämtade Samuel på dagis så verkade det nästan som om det var obligatoriskt att vara med på Luciafirandet idag. "Ja,klart vi kommer",hörde jag mig själv säga. Fasen,där stod vi utan tomtedräkt.
Det var bara att ge sig ut på stan och leta. Hittade inte Samuels storlek,förutom på en tomteluva,så den fick det bli.

Uppe sex imorse,det var tungt,och Samuel var arg som ett bi!
Men mysigt var det,på dagis,först stod alla barnen ute på trappan och sjöng. När vi kom in hade det dukats upp pepparkakor (som barnen bakat dagen innan),samt lussebullar. Taklamporna var släckta,och på borden stod en massa värmeljus.

Sedan var det dags för mig att gå till jobbet!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3896098/images/2012/pic_50c9b2909606ee092f5fc93e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3896098/images/2012/pic_50c9b299e087c360e0766353.jpg" class="image">

Snart hemgång

Kategori:

Idag ville inte Samuel stanna på dagis. Han ville följa med mig till jobbet. Men när han sedan fick vara i Monicas famn så gick det bra att gå.
Är övertygad om att han har haft det kul där idag med alla kompisar!
Snart är det ju dags för hämtning.

Haft ganska så bra med kunder idag,det är kul!
Men glömde köpa mjölk tyvärr,så jag fick dricka svart kaffe idag,inte lika gott som med en skvätt mjölk i,men alltid något!

Gerbera och klappar

Kategori:

Dan hade haft sönder sin telefon (jag har pratat med mamma som berättade),så jag kunde inte nå honom imorse. Gick istället direkt till jobbet efter att ha lämnat Samuel på dagis. När Helena kom,smet jag iväg en stund,kikade i affärer och hittade några små julklappar. Var också på Coop och hämtade ut en liten grej jag beställt till pappa,som han ska få i julklapp. Det verkade ju som att han skulle komma hit en sväng på julaftonen. Det vore kul! Speciellt för Samuel!
När jag kom tillbaka till butiken hade vi fått en leverans från Gerbera.
Packa upp,bocka av,prismärka.
Vi hade bland annat fått hem en gratängform i en underbar lila färg!

Nu sitter jag i badrummet och ser på när Samuel plaskar. Han älskar verkligen att bada. Men strax är det dags att gå upp!

Tre små vackra ord

Kategori:

Yes yes yes!
Äntligen funkar appen igen.
Så väldigt drygt att gå in via webbläsaren,tar hundra år att skriva ett litet inlägg,och så går det inte att ladda upp bilder!
Men nu så!

Idag har Samuel varit på dagis.
Det var en vecka sedan,och jag tror nog att gossen saknat det en aning. Hur hur är det egentligen att hänga med mamma 24/7?!
Skönt att få sakna lite ibland.
Speciellt som den här "trotsåldern" inte alltid är att leka med.

Själv har jag varit hos Leif och hjälpt honom att städa sitt monsterhus,så här innan julen.
Det var mycket att göra,svettigt.
Men kände mig rätt så nöjd när jag var färdig.

Hämtade sedan en trött liten kille på dagis,perfekt.
Kvart i åtta(!),säger han: "Mamma,mamma och Same gå och jägga sej?".
Hämtade genast tandborste och pyjamas.
Tjugo över åtta sov han.
Nu skall jag berätta om något som gjorde mig alldeles varm i hjärtat,och lite tårögd,jag sade som vanligt: "Godnatt min lilla skatt. Jag älskar dig",och gav honom en puss.
Då tittar Samuel på mig och säger "Äjska dej mamma".
Jag blev så varm,och glad!
Nog för att han inte RIKTIGT vet innebörden av de orden än,men i alla fall,han sade det faktiskt. Min lilla skrutt!

Imorgon skall jag hjälpa Dan att fota+lägga ut en annons på Blocket,innan jag sticker ner till jobbet och öppnar.

Här är två bilder från när jag var i Sthlm med Gisela i helgen.
Spana in fräckaste julgranspyntet från Åhléns!

Besvikelse

Kategori: Personligt

I förmiddags var vi ner en sväng till hamnen och dess julmarknad.
Den marknaden blev dock en besvikelse. Minns att det brukade vara
bra många fler knallar än vad det var idag. Faktiskt en ganska trist marknad.
Sedan gick vi hem för att äta lunch,och vila. Under vilan passade jag
på att klippa D.
Och efter vilan var det dags att tvätta lite.
Vi har också varit ute och lekt lite i snön nu på kvällen. Samuel tycker
verkligen om att pulsa i den allra djupaste snön,vi har byggt på guppet också.
Nu kokar vi lite ägg,som kvällsmål,Samuel verkar vara inne i en vägra-mat-period.
 
Får fortfarande inte till det med appen,riktigt irriterad. Har avinstallerat två ggr utan resultat. Suck.

Appstrul och shopping

Kategori: Personligt

 
Ja,den där appen för blogg.se har vill visst inte fungera för mig, 
jag som oftast bloggar i farten har då inte orkat
uppdatera som vanligt!
 
Idag har jag i alla fall varit i storstan och shoppat med min vän Gisela.
Det blev lite Julklappsshopping och en tröja eller två till mig själv.
Det var mycket trevligt, en kaffe hann vi med också. Så himla glad att
jag fick åka in själv,för att vara där inne med barn och barnvagn hade inte funkat.
 
Igår var Samuel och jag ute på en barnvagnspromenad.
Det var verkligen inte lätt att ta sig fram! Det var som
 helt träningspass!
Sjukt glad över att vi har en sådan himla bra vagn,en riktig terrängvagn är den,vår Crescent Classic.
 
När vi gjort våra ärenden på stan så säger Samuel: "Same vij inte gå,Same vij åka buss. Sagt och gjort,vi tog bussen hem.
Jaha,nu kan jag inte ladda upp några bilder heller! Typiskt!

En helt vanlig torsdag.

Kategori: Personligt

Imorse fick Samuel en ganska så stor peng i sitt adventspaket. Han ser genast mycket besviken ut,och lommar dystert ut i vardagsrummet. Efter en liten stund kommer han tillbaka,varpå jag frågar: Samuel,är du inte glad? Du fick ju en jättestor peng,du kan ju köpa vad du vill! Samuel svarar: Same ä inte glad. Same ä lite sur.

Jaha. Så vi var helt enkelt tvungna att gå till leksaksaffären idag när jag slutat jobba. Samuel valde Bärgarn (med ljud och ljus), en Cars color shifter, en boll med Carsmotiv samt en plasttraktor..

Nu skall vi snart ut en sväng till.
Tjing!

Projekt

Kategori: Personligt

Detta har varit mitt projekt de senaste dagarna. (Till butiken). Måla en liten byrå vit. Har börjat sandpappra kanterna för en lite mer sliten look..

Tjusigt va?!

Tokigt

Kategori: Personligt

Det blev lite tokigt idag. Helena sade åt mig att stänga tidigare,och precis när jag loggat ur kassan och tryckt ut kvittot,då kommer det en,två och tre kunder. Typiskt! Haha.
Kvittorullen var så klart slut,så den ena kunden fick bara kvittot från kortläsaren,den andra kunden betalade kontant,och fick där med inget kvitto. Den tredje och sista kunden skulle bara lägga undan en berlock från CSthlm,som tur var!

Helena ringde sedan och erbjöd mig skjuts hem,jag tackade utan att tveka,ja.
En snabbis förbi ICA,och så bums hem och laga mat.
Det var skönt att få jobba lite idag.
Men jag hade det ändå så pass lugnt att jag hade tid att måla en liten byrå som Helena har Loppisfyndat.
Färgen luktade verkligen skunk!

Efter maten gick vi ut för att åka lite pulka. Gissa om Samuel blev glad. Vi ramlade,med flit,i snön,kastade snöboll,jagade varandra samt byggde gupp,som vi sedan åkte på med pulkan.
Sedan var det INTE lätt att få in den lille gossen. Men stackarn har ju inte fått vara ute på flera dagar. Klart han saknar det,min lilla utekille! <3

Vinterland

Kategori: Personligt

Oj! Vilket väder! Och vilket kaos!
Så här mycket snö kom det inte ens totalt,förra året?!
Samuel hemma med sin pappa idag. Jag hade snö upp till knäna imorse! Såg två lastbilar som stod på tvären,mitt i gatan,och blockerade framfarten (köbildning). Plogbilen får MYCKET att göra idag. Knappt så jag kom in på jobbet idag! Fanns ingen spade,så jag fick "skotta fram" snön med skorna! Blev lite blöt. Imorgon tar jag gummistövlarna! Men,vart är mina raggsockar? Någon som sett dem?

Idag tänker jag extra mycket på någon,och det är söta,lilla Leo och hans familj.
Lycka till nu. Det kommer att gå bra,snart är Leo på benen igen,och då är han starkare än någonsin!💜

Många som fastnat i snön idag..

Mörkt.

Kategori: Personligt

Alltså,varje avsnitt av Walking Dead känns ungefär som tio minuter långt. Hur är det möjligt. Svisch säger det,och så är det slut innan det knappt ens har börjat.
Bra Säsongsavslutning btw. Spännande. Och glassen var som vanligt himmelskt god! Yumm!

Kikade ut innan jag kröp ner här under täcket. Burr. Ser ruskigt kallt ut,ruskigt men mysigt. Hoppas bara på att få slippa oväder imorgon när jag går till jobbet. Det får gärna vara kallt och det får gärna snöa lite lätt.. Det är blåsten som jag kan klara mig utan,den stör jag mig lite på.
Myser i mörkret,värmeljus i mitt lilla ljushus som gör att det lyser hjärtan i taket,och en varm liten kille som ligger här intill och snusar så gott..

Natti.

B&J

Kategori: Personligt

Säsongsavslutning av Walking Dead ikväll! Då måste man få något smarrigt till!

Fishy

Kategori: Personligt

Usch,dagarna flyter ihop när man är hemma så här. Underhåll mig snälla någon!

Idag blir det en favoriträtt,hemmagjord potatismos (med potatisbitar i,som Samuel gillar) och panerad torsk,och fiskdressing.

Nu blir det skjuts in i ugnen!

White Christmas

Kategori: Personligt

Visst ja,vi bar ju upp granen igår!
Puh,vilket jobb det är att vika ut alla grenar!
Nästa år får det bli en riktig gran!

Rut

Kategori: Personligt

Hallelujah! Äntligen en natt med helt OK sömn!
Idag gick Samuel upp halv åtta,åtta,perfekt.
Hemma idag med,suck. Snart börjar jag verkligen att klättra på väggarna!
Men imorgon SKA jag jobba. D får vara hemma med Samuel,som,peppar peppar,verkar vara på bättringsvägen!

Bara för att Samuel kommer att vara sjukt fin på Julafton!

Mer sjukstuga

Kategori: Personligt

Ännu en tuff natt. Samuel vaknade flertalet gånger innan tolv. Men när han sedan vaknade någon gång där efter kl 03,och jag kände på honom,så var han alldeles kokhet. Han ville bli buren och var alldeles förtvivlad. Upp och ta fram Alvedon och nässpray. Han drack en hel flaska juice i ett svep dessutom! Trodde aldrig att han skulle somna om,men till slut så..

På förmiddagen har han varit pigg och glad och lekt på som vanligt,det är först nu,framåt eftermiddagen som han börjat knöla lite.. Trött alltså. Men jag lade honom för en stund sedan,tog ett bra tag innan han kunde komma till ro.

Har fått upp stjärnan i sovrummet i alla fall. Planerar att hämta upp granen inom kort!
Men först skall lillkillen på sova bort lite feber.

Sjukstuga

Kategori: Personligt

Stackars Samuel. <3
Inatt blev han tokförkyld och fick hög feber. Så det var bara att plocka fram Alvedon och nässpray. Till slut somnade han om,men var ändå vaken bra länge innan dess. Det resulterade i att han tog sovmorgon ända till halv tio!! Oj! Så länge har inte jag sovit sedan innan Samuel kom!

Idag hade jag lovat Samuel att vi skulle åka pulka hela dagen. Men med feber,nej,absolut inte. Så vi hade tyvärr utegångsförbud idag..
Som plåster på såren kom moster Gabbi och Greta hit. Samuel älskar Greta,han är så fin och försiktig. Idag ville han ge henne godis.

Vi har tvättat också,och hämtat lite pynt i källaren.

När gossen äntligen somnade ikväll,såg jag Solsidan. Men hörde sedan hur Samuel började prata i sömnen,gick in. Han var nära på att vakna till,så jag kröp ner här bredvid honom,för att se till att han skulle somna om ordentligt. Nu sover han igen,så jag skall nog smita iväg och borsta tänderna,för något säger mig att det inte var sista gången lillkillen kommer att vakna till den här natten.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3896098/images/2012/pic_50bbc8b69606ee1f7c865571.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3896098/images/2012/pic_50bbc8b6ddf2b33f83004aa3.jpg" class="image">

Nytt

Kategori: Personligt

Skitsvårt att få till en bra bild. Men jag är nöjd. SÅ sköna kläder.
Klockan är också ny,100 riksdaler på Ur&Penn!

Shopping

Kategori: Personligt

Nu är vi på väg hem från Farsta C.
Skulle shoppa julklappar,men åker istället hem med nya jeans+ny t-Shirt till mig själv! Det var ju inte riktigt meningen,men jag köper ju så sällan kläder,ville unna mig något!
Det blev ett par "slitna" boyfriend jeans med smala ben, och en svart,löst sittande t-shirt.
Kanske passande till kryssningen? Skall i så fall komplettera med ett långt halsband med stjärna på (måste hitta på nätet),Converse,samt en svart Geggamojamössa (beställa). Blir nog snyggt,och bekvämt,om man skall dansa natten lång! :)

Samuel fick sitta i tomtens fåtölj,som var gigantisk!
Och så valde han en julklapp på BR,Timmy Lamm, som låter om man trycker på hans mage.
Han fick även en rutig skjorta med slips att ha på Julafton!
Morfar/pappa skulle komma dit och bjussa på fika, men får sedan ett sms där det står att han troligtvis är magsjuk. Typiskt!