andtheylivedhappily.blogg.se

Godkänd

Kategori: Personligt

Hämtade ut nya vagnen idag. Samuel verkar gilla den som tusan! Själv tycker jag väl kanske att själva ryggdelen var lite i kortaste laget,men det funkar att vila i den trots allt. Förväntade mig kanske inte så jättemycket av den,det är ju trots allt en budgetvagn! Men smidig att ta med i bil,skön att köra,känns inte speciellt plastig.. Helt OK faktiskt! Kommer dock att ha Crescentvagnen på dagis,den är nog bättre att vila i där. Så använder jag denna hemma! :)

Glädjande

Kategori: Personligt

Hurra! Fick just ett meddelande där det stod att vagnen nu finns att hämta ut på Konsum! Undrar just om jag får med mig den hem? Det är en bit att gå. Jag har ju varken körkort eller bil,men det skall väl gå bra!?
Herregud vilken snabb leverans!
Kan verkligen rekommendera kopbarnvagn.se!

Plask

Kategori: Personligt

Den lilla sälen vill absolut inte komma upp! Men nu tycker mamma säl att det nog är dags!

Lilla sälen

Kategori: Personligt

Här hemma bor det ett riktigt litet vattendjur,nämligen min alldeles egna lilla sälunge! Jo,för det är det han kallar sig,"lilla sälen".. <3

På jakt

Kategori: Personligt

Talade med pappa i telefonen igår,berättade att vi är på jakt efter Sing Star till tjejkvällen vi planerat ha i mitten av November. Han sade att vi kunde låna hans om det krisade!

Sulky och skumbad

Kategori: Personligt

Igår invigde Samuel vårt "nya" badkar. Nej,han ville helst inte kliva ur sedan. Det var ju så roligt att bada med en massa skum!

Igår beställdes även en ny vagn till gossen. Valet föll på en svart Carenasulky med swivelhjul framtill,en lite dyrare modell som skall funka minst upp till 4 år! Spännande!

Handen

Kategori: Personligt

Det blev en sväng till Haninge idag.
Skönt att komma iväg lite.
Var in på ICA Maxi.
Köpte värmeljus,Labolinatvål,Badskum ett par mjukisbyxor till dagis,en 60 cm hög,mjuk vovve samt Lego (Bärgarn). De två sista får bli julklappar,de ligger för tillfället gömda bland lakanen.
Just det,jag hittade billiga glas med i favoritfärgerna rosa och lila!

Nu tvättar jag,men så snart tvätten är hängd skall vi ut och leka lite!

Hoppas på leverans av badkar imorgon så att vi kan skumma lite!

Fail

Kategori: Personligt

Tanken var att jag skulle sluta snusa,igår kväll,när jag spottade ut den sista snusfimpen i soporna.
Men jag får nog kasta in handduken redan nu,är jag rädd. Tålamodet finns knappt idag,stubinen är millimeterkort,och det är inte rättvist mot Samuel.. Än så länge har jag kunnat bita mig i tungan,men snart går det inte mer. Mot Willys!!!!
Kul att Samuel springer åt motsatt håll nu då.. Aahh!
;)

Vampyrer

Kategori: Personligt

Inatt drömde jag så konstigt. Jag drömde om en kompis sambo,förmodligen därför att det var typ de sista vi mötte,som vi kände,innan vi gick hem från marknaden.
Jag drömde att han var en vampyr,och att han var dödligt förälskad i mig. Han ville förvandla både mig och Samuel. Men han fick börja med mig. Det var fantastiskt. Alla känslor jag kände,upplevde jag gånger tusen. Och han var underbar i sängen,vi kunde liksom aldrig få nog av varandra.. Men han blev ivrigare på att få förvandla Samuel med,så att vi kunde få leva som en "riktig" familj. Samuels förvandling gick strålande,och min lilla pojke blev om möjligt ännu vackrare..

Sedan vaknar jag tvärt,"mamma,vakna",säger Samuel.
"Same vill titta på fyhjujing (4-hjuling) på mammas tejehon (telefon)".
Puh! Det var bara en dröm!!
Kanske låg jag och funderade på den nya Twilightfilmen igår? Det skulle förklara varför jag drömde att R var en vampyr!
Så det kan bli!

Mums mums

Kategori: Personligt

Samuel och jag sitter nu och äter en av hans favoriträtter,Tacos. Smaskigt!

Sedan skall vi ha Lördagsmys!

Bobby

Kategori: Personligt

Äh,inte kan vi sitta inne och filura när det är sådant här fint väder ute!

Marknad

Kategori: Personligt

Helt otroligt! Samuel tittade på HELA filmen igår,och det var SÅ mysigt! Tror det får bli Cars2 ikväll!

Idag mötte vi upp Natalie och hennes små,Leo och Wilja. Vi kikade runt lite på marknaden som hölls nere i centrum. Det var tyvärr mycket "samma samma",men trevligt ändå..
Samuel fick Bärgarn,från Cars.
Och jag hittade en superfin nyckelring. Tror det är några Nynästjejer som har detta företaget. Undrar om de inte hette något med "Wish upon a star". De hade fina dödskallearmband också!

Fredagsmys

Kategori: Personligt

Ni skulle ha sett glädjen i Samuels ansikte när vi kom ut från duschen! Jag hade tänt ljus,satt igång filmen vi köpte idag,Cars,som gossen valde när vi var och handlade på ICA idag,samt två godisskålar. Vilken lycka! Det här är Fredagsmys på hög nivå!

Nu råder hög koncentration,på filmen.

Oct. 26, 2012

Kategori: Personligt

Hurra! Vi skall få ett badkar i början på nästa vecka. Vad härligt! Då kan vi bada skumbad! Perfekt nu när man fryser lite om kvällarna!

Intersport

Kategori: Personligt

Idag hade de planeringsdag på dagis,så Samuel fick vara med D på förmiddagen. Jag jobbade som vanligt. Det går framåt med webbutiken,den börjar se riktigt tjusig ut alltså!

På eftermiddagen har vi varit på Intersport. Samuel fick ett par vinterskor,och jag fick den där härliga fleecetröjan! Hurra!

Nu är vi ute och leker.
På bilden har Samuel precis knuffat iväg jeepen!

Hos mamma

Kategori: Personligt

Nu är vi hos Samuels mormor,och skall äta lite födelsedagsmiddag. Men hon är försenad så vi hinner nog inte stanna så länge.. Hon skall i alla fall få sin present,hoppas att hon tycker om den! Hon är så hopplös med sådant. Jag och Gabbi köpte en jättefin plånbok från märket Björn Borg till henne en gång i present,eftersom att hon behövde en ny... Men den plånboken tog det ett år,innan hon ens använde.. Suck.

Beröm

Kategori: Personligt

Samuel vägrade kyckling igår. Han testade ett par bitar,men sedan spottade han bara ut.. Så idag fick det bli ett säkert kort,fiskbullar. Det äter han med god aptit!

Inte mycket nytt på jobbet,håller fortfarande på med finjusteringar av webbutiken.

På hemvägen skuttade jag in på Intersport,tycker att de har så mycket fint jämt!
Nu var det en fleecetröja jag var ute efter. Jag som vanligtvis är så varm av mig,har nu istället börjat frysa. Turligt nog hade dem en fleecetröja precis i min smak. En svart lurvfleece med luva och med rosa detaljer. Kalasbra! Den lade jag undan till på Fredag,eftersom att det bara fanns en kvar i min storlek.

I förmiddags hade vi utvecklingssamtal på dagis. Monica hade bara positiva saker att meddela oss,och jag som är så nöjd med valet av dagis,hade inget att anmärka på. Hon gav mig också beröm för hur jag pratar med Samuel,hur jag är med honom,speciellt vid lämningar. Jag är tydlig och gör helt rätt,så sade hon. Det kändes bra att höra!

Efter att jag hämtat gossen så gick vi ut en stund och lekte med jeepen!

Design

Kategori: Personligt

Nu är det "bara" en massa småfix kvar på designen till webbutiken. Blir alldeles snurrig i huvudet.. Men det skall nog gå bra. Känns lite som om vi har en deadline nu,och det kan ju vara positivt! Idag har jag inte haft överdrivet mycket kunder heller,så det fanns tid att pyssla.

Jag har lagt kycklingfiléer på upptining,så ikväll blir det fetaostfylld kyckling på menyn. Det var ett tag sedan sist.

Ute och leker med gossen. Burr vad kallt det börjar bli! Längtar redan till våren,även om själva julaftonen är rätt så härlig.

Mätt och belåten

Kategori: Personligt

Puh. Det är inte lätt att gå i affärer med en trotsig liten kille på 2 år.. Jag hittade i alla fall 2 st tröjor med stjärnor på till honom,på Kappahl.

McD har vi hunnit med också. Samuel,som vägrade lunch,slukade både cheeseburgare och pommes. Plus en del milkshake,som verkade göra honom aningens speedad!

Sedan blev det en sväng till ICA Maxi också. Samuel gosade järnet med speciellt två stora mjukisdjur som fanns där. Ångar nu bittert att jag inte köpte mjukishunden åt honom! Han har ju börjat intressera sig för sådant nu.. Förbaskat också.

Vidare så drömde jag inatt/imorse om en "nyfunnen" vän,som jag träffade tidigare i veckan..
Det var,hm,spännande?!

Vägran

Kategori: Personligt

Idag på fm har Samuel varit jättesnäll. Men när det vankades lunch så vände det tvärt. Han höll för munnen och vägrade äta. Fick i honom lite mat,men inte tillräckligt. Ja,man får väl tänka på att han är lite krasslig också.
Men nu är vi på väg till Haninge,skall kika efter lite långärmade t-shirts till gossen. Och så får det bli milkshake och cheeseburgare på McD. Det var ju trots allt ett par veckor sedan sist..

Natti

Kategori: Personligt

Nu sover lillkillen. Ganska skönt med lite egentid! Men vad skall mamman göra nu då? Kanske skall hon kika lite på de avsnitt hon missat av Bonde söker fru? Det lutar åt det i alla fall. Även om hon måste erkänna att hon är rätt så trött..

Fail

Kategori: Personligt

Den sista bilden? Trodde jag ja! Samuels bild hamnade ju först!

Lekdags

Kategori: Personligt

Idag har vi varit och lekt med Hugo.
Först var vi ute och plaskade i vattenpölar,och sedan gick vi in och kastade med Hugos alla bollar. Samuel gosade runt lite i Hugos fina säng,som hans pappa snickrat ihop alldeles själv! Händigt!
Ja,och så fikade vi ju lite,Helena hade goda kakor kvar i frysen efter kalaset sist!
Samuel hittade Stampe i soffan,som vi ju läst om i en bok här hemma,då skulle det gosas lite till..
Den sista bilden har Samuel fotat själv..

Helt ok

Kategori: Personligt

Idag fick Samuel vara med mig en stund på jobbet,mot slutet. Helena behövde åka och hämta Hugo på dagis. Det gick fint,han satt snällt och tittade på film i den mjuka fåtöljen. Men när Hugo kom blev det liv i luckan. De busade upp varandra och kastade mandariner och äpplen omkring sig. Plastfrukter. De verkar trivas ihop,tycker jag!

Jag var ju också på intervju idag,det gick fint! Kändes bra! Det var visst en gruppintervju,så jag blev allt lite nervös. Men när jag insåg att mina "konkurrenter" var en pensionerad kvinna,som bara var intresserad av att jobba på EN specifik skola,samt en kille på 33 år,som fortfarande bodde hemma hos sina föräldrar,så kändes det ändå helt OK! ;)

Nu skall vi börja göra oss redo för sängen,och hoppas på att Samuel inte bökar runt,och skallas,lika mycket som han gjort de senaste antalet kvällar..

Playdate

Kategori: Personligt

Efter dagis och jobb gick vi idag och hälsade på en vän till mig. Hon har två söta små barn som heter Leo och Wilja. Det var kul att se hur dem bor,där fanns många fina saker. Jag är själv svag för stjärnor,och där fanns många av den sorten. Jag fick gott kaffe,och Samuel fick saft. Samuel ville provsitta fåtöljen i sovrummet,dvs Wiljas babysitter,vilket han också fick. Mysigt,tyckte Samuel.

Imorgon är det dags för intervju. Smått nervös,hoppas på det bästa!
Har rotat fram mina gamla gymnasiebetyg. 15 VGn. Inte illa,även om jag i efterhand kan tycka att jag borde kunnat göra bättre ifrån mig!

Plask

Kategori:

Idag har jag mestadels pysslat med webbutiken. Eftersom att vi har Yankee Candle i vårt sortiment,så finns det lite att göra! Helena har varit duktig idag,och fotat de produkter som inte har färdiga produktbilder. Hennes stilige bror var och hjälpte oss med inställningar,och gav oss några bra tips.

Samuel var lika lerig som vanligt när jag hämtade honom på dagis idag,ytterkläderna alltså. Men det går att tvätta.

Turligt nog hann jag handla lite mat på Willys innan jag hämtade gossen,för vi skulle sedan ändå till Coop och köpa blöjor,och lite annat. Samuel behövde påfyllning av Shampo,och fick välja modell själv. Han valde Laban&Labolina,inte helt otippat!
Han fick välja två Hot Weels också,det blev en motorcykel och en rolig bil.

Nu är vi ute och leker en stund i vattenpölarna.
Koncentration på hög nivå!

Zombie

Kategori:

Fy vad det regnat idag! Jag önskar mig ett par vindrutetorkare till glasögonen,tack!
Lugna gatan idag på jobbet,dessvärre.
Men fick i alla fall lite gjort,har flyttat över e-posten från Malins dator,till Helenas. Skönt.

Nu ikväll har jag sett första avsnittet på nya säsongen av The Walking Dead.
Kalasbra!! Men nu får man snällt vänta en vecka på fortsättningen..

Nu,trött,skall se Ensam mamma söker,i sängen..

Hemgång

Kategori:

Nu är vi på väg hem efter kalaset. Helena hade bakat en massa goda saker,alldeles för många.. Bullar,kakor,cheesecake,kladdkaka osv. Tio poäng av tio möjliga!
Idag ville Samuel ha sina nya Converse,som han fick av farbror Dennis.

Skinnpaj

Kategori:

Testar nya mössan tillsammans med skinnjacka. Kalasbra!

Back to black

Kategori:

Det här är vad Samuel shoppade idag.
Känns nästan som om vi gillar svart?

Eggs

Kategori:

Samuel äter ju två ägg till frukost varje morgon,men eftersom att vi inte har några äggkoppar,så har vi fått sitta och hålla i äggen.
Men så igår,kom jag hem med 6 st äggkoppar i från samma serie som jag har i mina kaffemuggar,Mynte från Ib Laursen.
Ropade på Samuel och sade att jag hade en present till honom,från Helena.
Och,hör o häpna,han blev överlycklig när vi tog bort silkespappret,och jag berättade att det var äggkoppar!
Så glad blir han inte ens om man kommer hem med en ny leksak!
"Där kan Same ha sina ägg",sade han nöjt,och började genast pyssla med sina äggkoppar!

Lite nytt

Kategori:

Idag fick Samuel luncha på mitt jobb. Vi gick in för att kolla hur Helena hade det,klockan tickade på. Så det fick bli lunch där,Samuel såg ut att ha det så mysigt där han satt,i den sköna fåtöljen och med Pingu på sin tv. Maten slukade han,och sedan ville han ha riskakor med honungssmak.

Det blev även lite shopping på stan. Vintervantar från Didrikson,som matchar overallen Samuel fick av snälla farmor,ett par tumvantar i fleece,en svart stickad Villervallamössa med stjärna på,samt ett par strumpor,även dem från Villervalla.
Ja,och så hittade jag en liten present till Helena,hon fyller år,så vi skall hem till henne på kalas imorgon,det blir mysigt,och så får Samuel och Hugo leka lite!

Rock n roll all night

Kategori:

Idag har mamma köpt en julklapp till mig!
Vi skall gå på KISS,hon och jag. Den 1:a Juni,blir det alltså rock'n'roll!
Åh vad det skall bli kul,jag längtar!

Bild lånad från friendsarena.se.

Meatloaf

Kategori:

Ingen leverans idag heller,till jobbet alltså.. Att det skall ta en sådan förbaskad tid!
Pysslade i alla fall lite med nya webbutiken,och försöker flytta över e-posten från Malins dator,till Helenas. Saknade dock ett usbminne,så jag får ta med det imorgon,och slutföra det jag påbörjade idag.
Hoppas dock på leverans,lagom till helgen,så att vi kan skylta om!

Idag ville inte Samuel gå hem från dagis,det tog en stund innan jag fick med mig honom hem,men det måste väl ändå vara ett gott tecken!
På vägen mötte vi ett gäng som troligen var på konferens,de ville nämligen att jag skulle ta en bild på dem i någon märklig position,mitt på gatan. Ja,de hade visst det som ett utav uppdragen de skulle utföra.. Kul verkade de ha i alla fall!

Sedan gick vi till ICA,Samuel och jag.
Idag gjorde jag köttfärslimpa med fetaost,för första gången,och jag måste nog säga att den var rätt så god! Samuel verkade också gilla den,och min sås. Men någon potatis åt han inte!

Kalasigt

Kategori:

Det känns nästan som att det blev en liten bloggpaus,tiden räcker inte alltid till.
Igår åkte vi som sagt till Sthlm och Golden Hits,för att fira mamma,som fyller 50.
Men där fanns ingen bra uppkoppling = inget bloggande.
Det var riktigt kul alltså,jag har inte varit på något liknande innan,så det var riktigt spännande. Och så personalen,hur gulliga som helst,de bjöd verkligen på sig själva!

Vi åt en 3-rätters,och efter den var jag bra mätt!
Golden Hits kan jag verkligen rekommendera!

Lortgris

Kategori:

Så här ser man ut efter en dag på dagis. Typiskt. Jag som just tvättat regkläderna! ;)

Igår gjorde jag egen brunsås. Första försöket. Den blev riktigt god måste jag säga! Men,absolut inget slår min farmors goda sås!

Intervju

Kategori:

Sitter här på jobbet och pular lite med den nya webbutiken. Dock så verkar Miljögårdens webbutik (en av våra leverantörer) svår att komma åt idag,trots att jag rensat i cookies. Vet inte vad som är felet. Får kanske börja med nästa kategori under tiden..

I alla fall,idag ringde de från Bemanningen här i Nynäs,de ville att jag skulle komma på en intervju.
Och jag tänker gå. Just nu jobbar jag så lite,och en stabilare inkomst vore inte helt fel.
Vill ju flytta till något större,och möjligheterna blir så många fler om jag hoppar på detta.
Så,nu hoppas jag på att de gillar mig!
Dock så vill jag inte överge det här jobbet,eftersom att jag trivs så fantastiskt bra! Planerar att vara här och hjälpa till om jag är ledig ibland mitt i veckorna.
Vi får väl se vart det bär av..

Mcknutte

Kategori:

Idag ville Samuel ha sin Harley Davidssontröja på sig,OCH motorcykelvästen. Fast den fick han ha utanpå jackan.
Idag fick han äntligen vara ute och leka på dagis.
Hela förra veckan var de inne,inte så kul,tyckte Samuel.
Men idag skulle de till skogen!
Jippi!

Fan,KISS kommer till storstan' i Juni.
Jag vill så gärna gå,men kan ju inte gå själv heller..

Stadsparken

Kategori:

Nu är vi ute och spanar in den nya lekparken vid Willys. Skall bli spännande att se hur den blir,när det är klart!

Kom och köp

Kategori:

Jag är verkligen usel på det här med att blogga!
För inte så länge sedan tipsade Helena mig om en köp-och-säljsida på Facebook,där du som bor i Nynäshamn kan lägga ut saker som annars bara står/ligger där hemma och skräpar.
Hur bra som helst!
Igår sålde jag en golvlampa,idag har jag sålt en musikmobil som man skall ha ovanför spjälsängen,och om en stund kommer det en kille och köper mitt badrumsskåp som jag inte har plats för!
Riktigt bra!
Imorgon skall jag sälja ett gungtåg och en jacka,till en tjej.
Bättre än Blocket!
Man når ju inte lika många så klart,men man slipper annonskostnad,och då kan man ju gå ner lite i pris istället!

Oct. 06, 2012

Kategori:

Idag hade dem billigt godis på ICA,klart jag varit där och plockat!

Oct. 06, 2012

Kategori:

Här är overallen Samuel fick av sin bästaste farmor! Tack så mycket!
Nu har vi bara vinterkängor+mössa att checka av på listan!

Den här overallen verkar passa nästa år också,eftersom att man kan sprätta upp några sömmar för att förlänga ärmar och ben..

Oct. 05, 2012

Kategori:

Idag fick Samuel massage på mormors jobb också.
Och för en gångs skull sover han i sin egen säng. Men bara för att jag sade att den lilla vovven skulle krypa upp och lägga sig i hundkorgen.
Även tandborstningen gick fint,eftersom att det var de små hundtänderna som skulle borstas med hundtandkräm. "Sitt fint på golvet",sade Samuel till sig själv.

Oct. 05, 2012

Kategori:

Han har en sådan fantasi nu,Samuel. Ikväll har vi krupit runt på golvet och lekt hundar.. Vi har skällt på varandra,busat,druckit vatten och ätit hundmat.

Idag fick jag med mig två kalasfina ljuslyktor hem,de lila,som jag spanat in!
Supermysigt,de passar fint till mitt stora,vita soffbord!

Oct. 05, 2012

Kategori:

Idag är Samuel ledig från dagis,han skall åka med sin farmor och köpa en vinteroverall. Perfekt ju! Dock tipsade jag om färg. Svart eller grå. Den måste ju matcha mössan jag skall beställa från Geggamoja! ;)
Gossen sade att han vill ha jordgubbsmilkshake idag...ja,är det Fredagsmys,så är det!

Åh vad det är härligt när solen skiner! Man får så mycket energi!
Det är välbehövligt efter x antal dagar med bara regn.
Välkommen sol!

Själv är jag och jobbar,skall snart ta en liten koll på webbshoppen,hade jag tänkt. Vi skall ju öppna en ny inom kort,så det gäller att hinna få upp alla produkter..och att den ser snygg och enkel ut.

Bam!

Kategori:

Imorse var Samuel minst lika pigg som igår kväll,trots hosta och snor i nosen,så idag fick han gå till dagis som en crossförare.
Tror han tyckte att det var lite spännande. Vi pratade om det igår när vi drack välling,att det blir som ett kalas!

Väl på dagis kom nästa smäll,misstänkt fall av huvudlöss! Bam! Nej,jag orkar inte! Jaha,så nu blir det till att ha lite extra koll på det med. Suck och suck!

Piggelin

Kategori:

Samuel har ju varit lite krasslig nu i några dagar,och imorse hostade han som en tok och verkade lite hängig.
Men nu på em/kvällen har han varit precis som vanligt. Och han åt MYCKET middagsmat,det gör mig så glad,att se att han äter ordentligt!
Nej han for omkring som en dåre,hoppade i soffan och skulle kramas mest hela tiden.
Imorgon är det maskerad på dagis,hoppas att han är lika pigg och glad då
Har berättat att han skall få popcorn och saft,att det blir lite som ett kalas,han verkade nöjd.

Nu skall jag se Ensam mamma söker,på tv3play.

Klant

Kategori:

Idag klantade jag till det lite,i vanlig ordning. När jag skulle hem från jobb,så regnade det,försökte fälla upp paraplyet,som hade gått sönder en aning.
Dock hade det gått sönder lite mer än vad jag trodde,så när jag skulle fälla upp det,så kärvade det,jag tog i och givetvis så hugger jag mig i fingret med den vassa delen som gått av. Aj! Tänkte dock att det inte var så farligt,men blodet rinner och jag får skynda mig hem och plåstra om.
Oturligt nog var det samma finger som jag gjorde illa mig i när vi var ute och firade Emsy.
Så nu har mitt högra pekfinger massor med plåster.

Oct. 03, 2012

Kategori:

Har just slagit in några små presenter till mamma,här på jobbet.
Tjusigt va!
Men det var ju knappt något,hon kan ju aldrig tala om vad hon vill ha/önskar sig. Hon fyller ju trots allt 50!

Igår kom Samuels farbror förbi,han hade köpt Converse till Samuel i USA.
Fiffigt! Då kan Samuel och jag matcha varandra till våren!

Mormor

Kategori:

Btw så tyckte Samuel att det var jättekul att mormor följde med och hämtade honom på dagis igår. Superexalterad var han!
Mormor följde med hem en stund också,och gossen visade sig från sin allra bästa sida,minimalt med gnäll. Haha

Lugnt på jobbet idag,3 kunder har jag haft. Segt. Men pysslar med mammas hemsida,puh. Nog skall jag få till det.
Men,50 årspresent???!

Maskerad

Kategori:

Nu har jag plöjt igenom alla Johan Falk-filmer. Och jag säger bara,Joel Kinnaman...den med lite socker på du!
Mums!

Idag påminde dagisfröknarna mig om att det är maskerad på dagis,nu på Torsdag! Hjälp! Det hade jag helt missat!
Jaha,det blir till att snällt traska ner till leksaksaffären och ta en titt efter en liten outfit då!
De undrade även om han får äta popcorn och dricka saft+bubbelvatten. Självklart! Är det fest,så är det!


Fail

Kategori:

Min kära mor var in på jobbet nyss.
Hon hade varit extra noga med att ställa in p-skivan och skulle bara gå till bankomaten. När hon sedan kommer tillbaka efter tio min har hon blivit lappad! Hon tänkte halv tolv,men hade ställt in den på 12:30. Fail!
Hon springer ikapp P-Lisa och försöker förklara sitt misstag.
P-Lisan är dock inte särskilt tillmötesgående,vill inte ta bort fotot. (Det är så många som hittar på ursäkter,säger hon.)
Så tråkigt! Det blev en dyr parkering..

Mamma följer troligen med och hämtar gossen på dagis idag,så att hon vet vart hon går sedan,om det blir aktuellt att hon skall hämta honom någon dag framöver. Jag kanske behöver stänga någon dag i veckan.

Oct. 01, 2012

Kategori:

Denna bild tog jag strax innan skärmen blev svart,och vi fick lämna tillbaka skor och klot.
Emmeline ledde stort.
Jag fick 3 strikes i alla fall,det trodde jag aldrig.
Good for me!

Resultatet

Kategori:

Igår blev det ingen blogg.
Tänkte försöka knåpa ihop några rader nu istället.

Det var kalaskul att bowla!
Emmeline fick en dålig start,första klotet rakt i rännan.
Själv fick jag en strike på mitt första försök! Hurra!
Emmeline hämtade dock hem segern,själv kom jag på en andra plats.
Vi stannade kvar en stund innan vi åkte hem.
Men med facit i hand så skulle vi nog ha åkt hem på direkten.
En i sällskapet blev dålig och vi övervägde ett tag att kalla på ambulans,men hon insisterade på att vi skulle ringa hennes syster..
Själv gjorde jag illa mitt pekfinger.
Skar mig på en toalettdörr,som man skulle skjuta upp,var nog lite för snabb.
Fick ett djupt skärsår,blodet bara rann och rann. Som tur var hade jag två Bamseplåster i plånboken!
Det dunkar dock fortfarande i fingret. Suck.

Vi var inte hemma i Nynäs för ens halv två på natten,långt efter läggdags Mao.
Slumrade till lite på tåget,och bad Emmeline att peta på mig när vi började närma oss stationen.

Dagen efter,fortfarande förkyld och aningens tröttare än vanligt,Samuel var uppe innan sju,så det blev inte många timmars sömn.

Nu,på jobbet. Så lugnt.
Två kunder har jag haft,hoppas på fler,innan Helena kommer och byter av mig.